Kontakt

Firma:
SIBOM s.r.o.
U Silnice 70/7
75 124 Přerov IX - Lýsky

IČO: 48395625
DIČ: CZ48395625

tel: +420 581 209 969
email: pneumatikyservis@email.cz

Nokian WetProof 195/65 R15 91H

Nokian WetProof 195/65 R15 91H

Více detailů


5 000 Kč s DPH

T430786

Zákazníci, kteří koupili tento produkt koupili také:

Popis produktu

Jestli jsou někde pneumatiky, které byly vyvinuty ve všech ohledech tak, aby nedaly šanci aquaplaningu, pak to jsou právě Nokian Tyres WetProof. Jak můžete poznat už z názvu, jde o nepřítele mokré vozovky. Proto má dvě bezpečnostní zóny, které poskytují perfektní přilnavost a kontaktní plochu, technologii, která se stará o odvádění přebytečné vody, nebo směs, která snižuje valivý odpor. Zkrátka se můžete těšit na opravdu bezpečnou, úspornou a příjemnou jízdu i za deště.

V bezpečí i za mokra

Díky jedinečnému konceptu dvojí bezpečnostní zóny je zajištěna optimální kontaktní plocha a tím prvotřídní přilnavost na mokrém povrchu. První zóna se stará o stabilitu a ovladatelnost, a tak se můžete těšit na rychlé reakce a pohodlné ovládání vozidla. Druhá zóna zase zlepšuje přilnavost na mokrém povrchu a tím i odolnost proti aquaplaningu. Právě této nové technologii můžete být vděční za vyšší bezpečnost, spolehlivost při řízení za všech okolností a nízký valivý odpor. Ve finále tak bude vaše jízda ještě ekologičtější a ekonomičtější.
V bezpečí i za mokra

Aquaplaning vás nezastaví

Pneumatiky jsou vybaveny technologií Responsive Lock, která upevňuje podélná žebra tak, aby odtékání přebytečné vody bylo efektivnější. Tím pomáhá i pohodlnějšímu ovládání a zlepšení jízdních vlastností. Dezénové drážky jsou navíc obohaceny prvky, které do sebe zapadají a působí vzájemně proti sobě v místě kontaktu pneumatiky s vozovkou, čímž zvyšují stabilitu řízení.
Aquaplaning vás nezastaví

Speciální směs nové generace

Dalším vylepšením, které pomáhá účinně bojovat proti aquaplaningu, je Nokian Tyres Coanda Technology. Ta urychluje odvod vody z pneumatik. Díky nové pryžové směsi Aqua Hybrid s moderními typy polymerů a vylepšenou křemíkovou strukturou dochází ke zlepšení přilnavosti za mokra a ke snížení valivého odporu.
Speciální směs nové generace

Příslib spokojenosti

Výrobce pneumatik Nokian Tyres je přesvědčen o tom, že jde o opravdu kvalitní pneumatiky, které vám podají maximální výkon i v těch nejextrémnějších podmínkách. U vybraných prodejců tak najdete speciální službu Příslib spokojenosti. Ta vám garantuje, že v případě vaší nespokojenosti s novými pneumatikami značky Nokian je můžete zcela zdarma vyměnit za jinou sadu. Více informací najdete na stránkách výrobce.
Příslib spokojenosti
  • 3. Ráfek: 15
  • 2. Profil: 65
  • 1. Šířka: 195
  • Rozměry: 195/65 R15
  • Li/Si: 91H
  • Dezén: WetProof

Košík  

(prázdný)

Filtrování

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.